Επαγγελματική Σελίδα στο Facebook.. Πόσο σημαντική είναι & γιατί **VIDEO**

howto1 cover

Facebook! το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο με τους ποιο εθισμένους χρήστες παγκοσμίως. Ένα δημοφιλή εργαλείο προώθησης της επιχείρησής σου με τις οικονομικότερες διαφημίσεις. Πολλοί επαγγελματίες μπερδεύουν το προσωπικό κοινωνικό τούς στίγμα στο FB (facebook profile) με την εταιρική τους σελίδα (facebook page). Είναι 2 διαφορετικά πράγματα χωρίς καμία αλληλεπίδραση το ένα με το άλλο Αν στο προσωπικό σου προφίλ είσαι δημοφιλής και μαζεύεις πολλά like και comment αυτό δεν ισχύει και στην εταιρική σου σελίδα και ας πρόκειται για το ίδιο άτομο. Στο μεν προφίλ είσαι ο εαυτό σου και οι κοινωνικές σου δραστηριότητες ενώ στην σελίδα είσαι ο επαγγελματίας - επιχηριματίας και προβάλεις την επιχείρηση σου.

Όταν έχεις πάνω από 2 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε ένα κοινωνικό δίκτυο και δεν το εκμεταλλεύεσαι για να προβάλεις την επιχείρηση σου, τότε το παρακάτω βίντεο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Η παρακάτω εικόνα, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που σου δίνω στο βίντεο θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις την Facebook business page σου

 facebook page graphic

Και μην Ξεχνάς να κάνεις subscribe (εγγραφή) στο Κανάλι μας στο youtube.

 youtube subscribe

 

Επαγγελματική Σελίδα στο Facebook.. Πόσο σημαντική είναι & γιατί

  

Αν έχεις απορίες ή χρειάζεσαι και άλλες πληροφορίες & δεν μπορείς να περιμένεις τα επόμενα άρθρα,
μπορείς να μου στείλεις προσωπικό email στην παρακάτω φόρμα ή μήνυμα μέσω facebook
όπου θα σου απαντήσω σε κάθε σου απορία χωρίς κανένα κόστος

Με Εκτίμηση
Χρυσικόπουλος (Gash) Κωνσταντίνος
C.E.O. 49studio.gr

Περισσότερα στο 2106930551

Connect